Mini Hudson pants

DSC_0028

Ja hoor daar is ie weer een nieuwe mini hudson, deze keer een zomer versie .

Ik vond de kwallentricot op het stoffenspektakel, eenmaal thuis gekomen verklaarde Melle mij voor gek hij ging zeker niet in enen broek met kwallen erop lopen, gelukkig keerde hij toch nog om en eenmaal af wilde hij de broek maar al te graag aan.

We zagen al in de tijdschriften dat zeedieren helemaal hip zijn. Een shirt erbij vinden was een ander verhaal maar gelukkig werkt mijn lieve zusje in een kledingwinkel en na een bezoekje aan haar was de outfit compleet.

We trokken er heerlijk opuit vandaag naar het ijsselmeer. Op zondag hebben wij de traditie om na de kerk toastjesdag te houden. We maken allemaal lekkere hapjes en hebben dan even een (meestal)  gezellig tijdje met elkaar. Omdat het vandaag zo prachtig weer werd besloten we het om te zetten in een toastjesdag op locatie.

DSC_0013

Hebben jullie ook een leuke familietraditie ?

liefs anoeska

Advertenties

4 reacties op ‘Mini Hudson pants

  1. Hier ook tradities. .. woensdag patatdag/kiesdag, zaterdags uitgebreid ontbijten aan tafel met lekkere broodjes, zondags ontbijten met croissantje en zondag middag gezinsdag… Samen leuke dingen doen en genieten van elkaar. I love it 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s